Despre noi

Rezultatele, Eficiența și Etica se generează prin Profesionalism, Parteneriat și Încredere în plan profesional, în societate și în viața fiecărei persoane.

Din 2005

bejenaru & partenerii

Fondată în anul 2005, societatea noastră de avocatură se bucură de înaltă reputație atât pe piața internă cât și pe cea internațională, iar avocații noștri caută mereu să ofere soluții inovative și adaptate situațiilor juridice pe care le întâlnesc în activitatea lor.

7

Misiunea & viziunea noastră

Beneficiind de o pregătire specializată și de experiență larga în abordarea și soluționarea diverselor probleme de natură juridică și strategică, membrii echipei Bejenaru & Partners au gestionat un număr impresionant de proiecte de consiliere, asistență și reprezentare, în acord cu domeniile de expertiză și cu deontologia profesională.

Povestea noastră

Anul acesta se împlinesc 18 ani de la înființarea firmei noastre. Sărbătorim această etapă cu mare mândrie pentru ceea ce am realizat și cu o recunoștință sinceră față de clienții valoroși și colegii de profesie, atât foști, cât și actuali, cu care am avut privilegiul de a lucra în ultimele aproape două decenii.
Așteptăm cu entuziasm alți ani de sărbătoare!

Echipa noastră

Mihai BEJENARU-DRAGOȘ

Founding Partner

Mihai Bejenaru este partenerul fondator al Bejenaru & Partners, având o experiență vastă și o practică sofisticată în avocatura de business.

A participat în mod direct în mii de proiecte cu implicații în arii de business, legal, design organizațional și educaționale.

Mihai a activat si activează ca membru sau coordonator în grupuri de lucru și boarduri de organizații, cu implicare directă atât în strategia de business cât și în de leadership.

Este expert în strategie și comunicare, guvernanță organizațională, soluționarea disputelor, ICF Coach, cu multiple experiențe de dezvoltare în plan internațional în domeniul activării potențialului organizațional și uman.

Anca STOIAN

Managing Partner

Anca Stoian coordonează activitatea SCA Bejenaru și Partenerii, fiind avocat partener în cadrul societății din anul 2017.

În cei aproximativ zece ani de când face parte din echipa Bejenaru și Partenerii, Anca a dobândit o expertiză generoasă, în special în materia dreptului societar și comercial, M&A, dreptul muncii și achiziții publice, asistând și oferind servicii juridice la cel mai înalt nivel.

Anca a coordonat numeroase proiecte de restructurare (incluzând fuziuni şi divizări, precum şi procese de integrare post-achiziţie), a acordat consultanță juridică legată de cerințele legale pentru investiții în România și a asistat atât clienților locali cât și internaționali, în probleme juridice complexe.

Otilia VODĂ-BORDEA

Partner

Este o absolventă de top a Facultăţii de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (2013). Ulterior absolvirii, a absolvit și programul de master specializarea “Dreptul european și dreptul național al afacerilor” (Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, 2016).

Este membră a Baroului Cluj începând cu anul 2013, iar experiența și specializarea în diferite ramuri ale dreptului, dar și seriozitatea și implicarea conștiincioasă în activitatea desfășurată o recomandă drept un avocat pledant de succes.

Anamaria-Amalia SABOU

Senior Associate

Anamaria este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și membră în Baroul Cluj din anul 2018.

Anamaria s-a alăturat echipei Bejenaru și Partenerii încă din vremea studenției, aceasta ocupând poziția de paralegal începând din anul 2014 și până în anul 2018, când a devenit avocat colaborator în cadrul societății.

Firea sa empatică și perseverența o ajută să înțeleagă nevoile clienților și să identifice soluții coerente și vigilente pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

Anastasia ȘERBAN

Administrativ

Anastasia s-a alăturat echipei noastre la începutul anului 2022 și coordonează activitatea departamentului administrativ al societății.
Anastasia este masterandă în cadrul Facultăţii de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca.